Győrladamér Blog: 2011. január

Szeretettel köszöntjük a Győrladamér klub közösségi oldalán!

Csatlakozzon Ön is közösségünkhöz S, ím, nyitva áll Ön előtt minden...

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 217 fő
  • Képek - 97 db
  • Videók - 105 db
  • Blogbejegyzések - 32 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 20 db

Üdvözlettel,

Győrladamér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntjük a Győrladamér klub közösségi oldalán!

Csatlakozzon Ön is közösségünkhöz S, ím, nyitva áll Ön előtt minden...

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 217 fő
  • Képek - 97 db
  • Videók - 105 db
  • Blogbejegyzések - 32 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 20 db

Üdvözlettel,

Győrladamér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntjük a Győrladamér klub közösségi oldalán!

Csatlakozzon Ön is közösségünkhöz S, ím, nyitva áll Ön előtt minden...

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 217 fő
  • Képek - 97 db
  • Videók - 105 db
  • Blogbejegyzések - 32 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 20 db

Üdvözlettel,

Győrladamér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntjük a Győrladamér klub közösségi oldalán!

Csatlakozzon Ön is közösségünkhöz S, ím, nyitva áll Ön előtt minden...

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 217 fő
  • Képek - 97 db
  • Videók - 105 db
  • Blogbejegyzések - 32 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 20 db

Üdvözlettel,

Győrladamér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Győrladamér klub hírei - 2011. január

Miskolci kocsonya

Hozzávalók:Cuccos Boszorkánykonyha! Egytálételek. Miskolci kocsonya.
2 kg kocsonyahús
10 dkg sárgarépa
10 dkg fehérrépa
1 db enyhén csípős csövespaprika
12 dkg vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
5 g egész bors

zellerlevél.

Elkészítése: A kocsonyahúst, (fejet, farkat, körmöt, bőrkét) nagyon jól megmossuk, szükség szerint leperzseljük, és több vízben ismét alaposan tisztára mossuk. Az így előkészített kocsonyahúst annyi hideg vízbe rakjuk fel főni, hogy kb. 2-3 ujjnyival ellepje.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu