Szeretettel köszöntjük a Győrladamér klub közösségi oldalán!
Csatlakozzon Ön is közösségünkhöz S, ím, nyitva áll Ön előtt minden...
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Győrladamér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntjük a Győrladamér klub közösségi oldalán!
Csatlakozzon Ön is közösségünkhöz S, ím, nyitva áll Ön előtt minden...
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Győrladamér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntjük a Győrladamér klub közösségi oldalán!
Csatlakozzon Ön is közösségünkhöz S, ím, nyitva áll Ön előtt minden...
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Győrladamér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntjük a Győrladamér klub közösségi oldalán!
Csatlakozzon Ön is közösségünkhöz S, ím, nyitva áll Ön előtt minden...
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Győrladamér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Medvecz J. Attila | 0 hozzászólás
Miskolci kocsonya
Hozzávalók:
2 kg kocsonyahús
10 dkg sárgarépa
10 dkg fehérrépa
1 db enyhén csípős csövespaprika
12 dkg vöröshagyma
3
gerezd fokhagyma
5 g egész bors
só
zellerlevél.
Elkészítése: A kocsonyahúst, (fejet, farkat, körmöt, bőrkét) nagyon jól megmossuk, szükség szerint leperzseljük, és több vízben ismét alaposan tisztára mossuk. Az így előkészített kocsonyahúst annyi hideg vízbe rakjuk fel főni, hogy kb. 2-3 ujjnyival ellepje.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu